Achievers

Achievers zijn aantoonbaar beter dan anderen en baseren die unieke waarde op de bijdrage die ze leveren aan hun werkomgeving. Dat betreft resultaat, maar ook samenwerking in het team. Hun toegevoegde waarde en track record zijn overduidelijk en persoonsgebonden. Dat blijkt al in de eerste jaren van hun loopbaan. Achievers zijn van alle leeftijden en ontzettend divers in achtergrond en opleiding. Zij zijn altijd op zoek naar de beste omgeving om resultaten te kunnen boeken. Van internationaal beursgenoteerd bedrijf tot start-up, van groot tot klein. Zodra er sprake is van een sterk ondernemende omgeving en dus van groei, ruimte, verantwoordelijkheid en innovatie voelt de achiever zich thuis. Als talent agent zoeken en herkennen we deze talenten en vinden we een passende uitdaging en omgeving.

Ben jij een Achiever?

Resultaat is voor jou een rode draad in je leven, je zoekt altijd naar het beste vanuit jezelf en bent uitmuntend in je vak. Toch merk je dat je niet altijd effectief bent, of dat je graag nog meer verantwoordelijkheid neemt dan je wordt geboden. Search&Change helpt jou deze stap te zetten, zodat je aan het roer komt. Search&Change zoekt en begeleidt talent, daarnaast bemiddelen we kandidaten met ruime ervaring voor executive functies. Search&Change werkt voor internationale bedrijven.

Performance gesprek

Search&Change zorgt er met jou ervoor dat je nog effectiever wordt, waardoor je een nog grotere bijdrage aan je omgeving en het resultaat levert en meer voldoening uit je werk haalt. Ga het performance gesprek met ons aan en leg de lat nog hoger!
Klik hier om je gesprek te plannen.