Over Search&Change

Durf jij het aan om de lat nog hoger te leggen? Search&Change identificeert en begeleidt talent en vindt voor hen de beste werkomgeving, zodat impact ontstaat. We bemiddelen graag achievers die zich tijdens hun loopbaan tot ‘contributors’ ontwikkelen, mensen van wie anderen de impact duidelijk nog jaren ervaren. Door de beste fit te vinden tussen jou en je werkomgeving helpen we je nog effectiever te worden in je huidige baan of op zoek te gaan naar een functie waarin je een nog grotere bijdrage kan leveren. Het resultaat? Meer voldoening uit je werk en een sterke toename van je persoonlijke effectiviteit.

Het team

Geert-Jan Joosten

Search&Change is het bureau van Geert-Jan Joosten. Joosten (1972) is een uitgesproken uitdager en achiever die een bijdrage wil leveren. Geert-Jan is opgeleid als bouwkundig ingenieur, bedrijfseconoom en register controller. Hij weet mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en talenten, zodat ze zich ontwikkelen om het verschil te kunnen maken. Hij is scherp, no-nonsense en hecht sterk aan relaties. In zijn loopbaan als headhunter en managing partner bij een Executive Search bureau, maar ook als financial expert en interim manager, heeft Geert-Jan ongekend veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en identificeren van talent en het creëren van impact voor organisaties. Hij deed dat onder andere in Japan voor Takenaka, werkte bij BAM (voorheen HBG), werkte als headhunter nauw samen met Ahold, Bol.com, Unilever, Shell, Friesland Campina, G-Star, Red Bull en Jumbo en geeft trainingen. Geert-Jan is getrouwd met Everieke en vader van 5 kinderen, waarvan 2 tweelingen.

Eva Everts

Eva Everts (1979) is Senior Consultant bij Search&Change. Na haar studie Econometrie, deed zij ervaring op als consultant bij KPMG en als Business Controller bij Heineken. Vervolgens is Eva gestart binnen de werving en selectie. Vanwege haar achtergrond en haar mensenkennis is zij in staat om gedegen loopbaan advies te geven aan high potentials. Ook weet zij hierdoor feilloos de juiste match te maken. In haar loopbaan als consultant bij verschillende bureaus heeft Eva veel ervaring opgedaan binnen de werving en selectie. Zij werkte als consultant nauw samen met onder andere Fab, Rituals, G-Star, Media Markt, Mammoet, eVision, CRH en Intertoys. Eva woont samen met Pieter Bas en zij hebben twee kinderen Jip (2012) en Roos (2014).

Femke Kemps

Femke Kemps (1972) is Senior Consultant bij Search&Change. Na haar studie Bedrijfskunde op Nyenrode en International Relations aan de UvA, is ze gestart bij Ebbinge en heeft daar geleerd over de impact van human capital binnen een bedrijf. Na een aantal jaren als consultant te hebben gewerkt bij diverse bureaus, heeft Femke ervoor gekozen om ‘met de voeten in de modder’ te gaan in operationeel leidinggevende rollen. In 2016 is ze terug gegaan naar haar oude vakgebied en sindsdien adviseert ze vooral professionals die de lijn in willen en operations experts. Femke is oprecht geïnteresseerd in het brede plaatje, denkt mee, is creatief en vraagt door. Alles om de juiste match te kunnen maken. Femke heeft o.a. gewerkt voor Jumbo, GrandVision, Landal Greenparks, Hudson’s Bay, Beequip en A.T. Kearney. Femke is getrouwd met Jonathan en hebben samen twee kinderen Jasper en Elin.

Caroline Bramer - Verlinden

Caroline Bramer – Verlinden (1964) is Senior Research Consultant bij Search&Change. Na haar studie aan de Pedagogische Academie is zij gaan werken in de executive search als Research Consultant bij verschillende bureaus. Caroline is enthousiast, creatief, nieuwsgierig en resultaatgericht. Vanwege haar jarenlange ervaring in het vak weet zij in diverse disciplines de juiste kandidaten te vinden voor verschillende opdrachten. Caroline woont in Hilversum, is getrouwd en moeder van Daan en Sophie.

Everieke Joosten-van Gasteren

Everieke Joosten-van Gasteren (1972) studeerde diergeneeskunde in Gent (B) en Utrecht en is haar loopbaan begonnen als dierenarts. Vervolgens heeft ze haar lesbevoegdheid gehaald en is ze het onderwijs ingestapt. De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in persoonlijke ontwikkeling, waarbij vooral de aandacht op het vinden van de juiste balans tussen intuïtie en cognitie. Sinds de oprichting van Search&Change ondersteunt Everieke het bureau op diverse vlakken, waaronder de financiën. Daarnaast is Everieke moeder van Alexander (2002) en de tweelingen Marchje en Pepijn (2005) en Matthias en Willemijn (2009). Haar vrije tijd besteedt ze graag met haar echtgenoot Geert-Jan en hun kinderen, ze neemt af en toe plaats achter de piano en ze is regelmatig te vinden tussen de paarden.

Paula Menses

Paula Menses (1995) is masterstudent Bedrijfskunde én New Media & Digital Culture in Amsterdam. Ze werkt als Research Consultant voor Search&Change. Hierbij ondersteunt ze de consultants bij het hele wervingsproces. In haar vrije tijd kookt ze graag. Ook is ze een fanatiek reizigster. Zo maakte ze recent nog een reis door Centraal- en Zuid-Amerika om Spaans te leren.