Contact

Neem contact op met Search&Change

088-5004900
Hoge Naarderweg 8 1217AE Hilversum
LinkedIn Stuur een mail

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht

Komend vanuit Utrecht (A27):
Neem afslag 33 Hilversum, volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Diependaalselaan. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Utrechtseweg. Na 550 meter ga bij de rotonde rechtdoor om op de Utrechtseweg te blijven. Sla linksaf naar de Emmastraat. Na 300 meter sla rechtsaf naar Achterom. Na 300 meter sla rechtsaf naar de Schapenkamp. Na 450 meter ga rechtdoor op de Stationsstraat. Na 500 meter sla rechtsaf naar het Melkpad. Na 450 meter sla je rechtsaf naar de Hoge Naarderweg en ons pand zit meteen op de hoek links. Je kunt parkeren op het terrein achter de villa. Als dat vol is, dan kun je betaald parkeren tegenover de villa, aan het eind van het Melkpad of langs de straat op de Hoge Naarderweg.

Vanuit Amsterdam

Komend vanuit Amsterdam (A1) in de spits beter via A2, N201
Neem afslag 9 Laren, Hilversum-Noord, volg de 2 rechterrijstroken om linksaf te slaan naar de Hilversumseweg N525. Rijd 1,9 km richting Hilversum, sla rechtsaf naar de Johannes Gerardtsweg en rijd 1,9 km door en sla dan linksaf naar de Hoge Naarderweg. Ons kantoor vind je op de hoek van het Melkpad met de Hoge Naarderweg aan je linkerhand.
Je kunt parkeren op het terrein achter de villa. Als dat vol is, dan kun je betaald parkeren tegenover de villa, aan het eind van het Melkpad of langs de straat op de Hoge Naarderweg.

Komend vanuit Amsterdam (A2, N201)
Neem afslag 4 Vinkeveen, Hilversum N201. Neem op de rotonde de 2e afslag. Bij stoplichten linksaf slaan naar de N201 richting Hilversum. Blijf op de Vreelandseweg tot aan Hilversum. Bij de 1e rotonde de 2e afslag nemen, bij de volgende rotonde links de Gijsbrecht van Amstelstraat op. Bij stoplicht ga je rechtdoor. Bij tweede stoplicht ook rechtdoor (= Geert van Mesdagweeg) Bij de 3e stoplichten sla je linksaf naar de ’s Gravelandseweg. Na 600m sla je linksaf naar de Koninginneweg. Na 200m sla je rechtaf naar de Hoge Naarderweg en na 300m vind je ons kantoor aan je linkerhand op de hoek met het Melkpad.
Je kunt parkeren op het terrein achter de villa. Als dat vol is, dan kun je betaald parkeren tegenover de villa, aan het eind van het Melkpad of langs de straat op de Hoge Naarderweg.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar Hilversum Centraal, vertrek vanaf daar op de Stationsstraat. Na 200 meter, vervolg je weg op het Melkpad. Na 500 meter ligt het kantoor aan de linkerhand op de kruising van het Melkpad met de Hoge Naarderweg.

Locatie