Over Search&Change

Durf jij het aan om de lat nog hoger te leggen? Search&Change identificeert en begeleidt talent en vindt voor hen de beste werkomgeving, zodat impact ontstaat. We bemiddelen graag Achievers die  tijdens hun loopbaan het verschil willen maken, mensen van wie anderen de impact duidelijk nog jaren ervaren. Door de beste fit te vinden tussen jou en je werkomgeving helpen we je nog effectiever te worden in je huidige baan of op zoek te gaan naar een functie waarin je een nog grotere bijdrage kan leveren. Het resultaat? Meer voldoening uit je werk en een sterke toename van je persoonlijke effectiviteit.

Search & Change bemiddelt in de discipline waarin zij zelf werkervaring hebben. Zij spreken de taal en begrijpen de vraagstukken die bij jou spelen.

Managing consultant

Geert-Jan Joosten

Geert-Jan Joosten (1972) is partner bij Search&Change. Geert-Jan is opgeleid als bouwkundig ingenieur, bedrijfseconoom en register controller. Geert-Jan is een Challenger. Hij maakt graag impact door mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en talenten, zodat ze zich ontwikkelen en ook het verschil kunnen maken. Hij is scherp, no-nonsense en hecht sterk aan relaties. In zijn loopbaan als headhunter en managing partner bij een Executive Search Bureau, en ook als financial expert en interim manager, heeft Geert-Jan ongekend veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en identificeren van talent en het creëren van impact voor organisaties. Hij deed dat onder andere in Japan voor Takenaka, werkte bij BAM, werkte als headhunter nauw samen met Ahold, Bol.com, Unilever, Shell, Friesland Campina, G-Star, Red Bull en Jumbo en doet Executive Coaching. Geert-Jan is getrouwd met Everieke en vader van 5 kinderen, waarvan 2 tweelingen.