Over Search&Change

Durf jij het aan om de lat nog hoger te leggen? Search&Change identificeert en begeleidt talent en vindt voor hen de beste werkomgeving, zodat impact ontstaat. We bemiddelen graag Achievers die  tijdens hun loopbaan het verschil willen maken, mensen van wie anderen de impact duidelijk nog jaren ervaren. Door de beste fit te vinden tussen jou en je werkomgeving helpen we je nog effectiever te worden in je huidige baan of op zoek te gaan naar een functie waarin je een nog grotere bijdrage kan leveren. Het resultaat? Meer voldoening uit je werk en een sterke toename van je persoonlijke effectiviteit.

De consultants van Search&Change bemiddelen in de discipline waarin zij zelf werkervaring hebben. Zij spreken de taal en begrijpen de vraagstukken die bij jou spelen. De specialismen zijn:

  • Algemeen Management
  • Finance Data & Analytics
  • HR
  • Projectmanagement en Consultancy

Het team

Geert-Jan Joosten

Geert-Jan Joosten (1972) is partner bij Search&Change. Geert-Jan is opgeleid als bouwkundig ingenieur, bedrijfseconoom en register controller. Geert-Jan is een Challenger. Hij maakt graag impact door mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en talenten, zodat ze zich ontwikkelen en ook het verschil kunnen maken. Hij is scherp, no-nonsense en hecht sterk aan relaties. In zijn loopbaan als headhunter en managing partner bij een Executive Search Bureau, en ook als financial expert en interim manager, heeft Geert-Jan ongekend veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en identificeren van talent en het creëren van impact voor organisaties. Hij deed dat onder andere in Japan voor Takenaka, werkte bij BAM, werkte als headhunter nauw samen met Ahold, Bol.com, Unilever, Shell, Friesland Campina, G-Star, Red Bull en Jumbo en geeft trainingen. Geert-Jan is getrouwd met Everieke en vader van 5 kinderen, waarvan 2 tweelingen.

Sjouke van der Made

Sjouke van der Made (1995) is research consultant bij Search & Change. Hij is gespecialiseerd in het opbouwen van talentpools van mensen werkzaam in Accountancy en Bussiness Intelligence. Hij gebruikt hiervoor geavanceerder online en offline tooling. Sjouke is afgestudeerd aan de hogere hotelschool en heeft in diverse horeca bedrijven gewerkt; van Michelin ster restaurant tot 5 sterren hotel. Hier heeft hij zijn enthousiasme voor het werken met mensen ontdekt. Sjouke is gedreven in persoonlijke service leveren en doet dit met een energieke, meedenkende en resultaatgerichte focus. In zijn vrije tijd zit Sjouke graag met vrienden op het terras en probeert minimaal drie keer per week in de sportschool te staan.

Everieke Joosten-van Gasteren

Everieke Joosten-van Gasteren (1972) studeerde diergeneeskunde in Gent (B) en Utrecht en is haar loopbaan begonnen als dierenarts. Vervolgens heeft ze haar lesbevoegdheid gehaald en is ze het onderwijs ingestapt. Vanuit het onderwijs groeide haar interesse in coaching. Everieke heeft zich de afgelopen jaren verdiept in persoonlijke ontwikkeling,  waarbij de aandacht ligt op het vinden van de juiste balans tussen intuïtie en cognitie. Inmiddels is ze trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap. Everieke is binnen Search&Change ook verantwoordelijk voor HR en financiën.