Over Search&Change

Durf jij het aan om de lat nog hoger te leggen? Search&Change identificeert en begeleidt talent en vindt voor hen de beste werkomgeving, zodat impact ontstaat. We bemiddelen graag Achievers die  tijdens hun loopbaan het verschil willen maken, mensen van wie anderen de impact duidelijk nog jaren ervaren. Door de beste fit te vinden tussen jou en je werkomgeving helpen we je nog effectiever te worden in je huidige baan of op zoek te gaan naar een functie waarin je een nog grotere bijdrage kan leveren. Het resultaat? Meer voldoening uit je werk en een sterke toename van je persoonlijke effectiviteit.

De consultants van Search&Change bemiddelen in de discipline waarin zij zelf werkervaring hebben. Zij spreken de taal en begrijpen de vraagstukken die bij jou spelen. De specialismen zijn:

  • Algemeen Management
  • Finance Data & Analytics
  • HR
  • Projectmanagement en Consultancy

Het team

Geert-Jan Joosten

Geert-Jan Joosten (1972) is partner bij Search&Change. Geert-Jan is opgeleid als bouwkundig ingenieur, bedrijfseconoom en register controller. Geert-Jan is een Challenger. Hij maakt graag impact door mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en talenten, zodat ze zich ontwikkelen en ook het verschil kunnen maken. Hij is scherp, no-nonsense en hecht sterk aan relaties. In zijn loopbaan als headhunter en managing partner bij een Executive Search Bureau, en ook als financial expert en interim manager, heeft Geert-Jan ongekend veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en identificeren van talent en het creëren van impact voor organisaties. Hij deed dat onder andere in Japan voor Takenaka, werkte bij BAM, werkte als headhunter nauw samen met Ahold, Bol.com, Unilever, Shell, Friesland Campina, G-Star, Red Bull en Jumbo en geeft trainingen. Geert-Jan is getrouwd met Everieke en vader van 5 kinderen, waarvan 2 tweelingen.

Femke Kemps

Femke Kemps (1972) is Senior Consultant HR, Projectmanagement en Consultancy en bij Search&Change. Daarnaast bemiddelt ze voor generieke operationeel leidinggevende rollen. Na haar studie Bedrijfskunde op Nyenrode en International Relations aan de UvA, is ze gestart bij Ebbinge en heeft daar geleerd over de impact van human capital binnen een bedrijf. Na een aantal jaren als consultant te hebben gewerkt bij diverse bureaus, heeft Femke ervoor gekozen om ‘met de voeten in de modder’te gaan in operationeel leidinggevende rollen, waaronder als HR Manager. In 2016 is ze terug gegaan naar haar oude vakgebied. Femke is oprecht geïnteresseerd in het brede plaatje, denkt mee, is creatief en vraagt door. Alles om de juiste match te kunnen maken. Femke heeft o.a. gewerkt voor Jumbo, Bergman Clinics, GrandVision, Landal Greenparks, Hudson’s Bay, Beequip en A.T. Kearney. Femke is getrouwd met Jonathan en samen hebben ze twee kinderen Jasper (2007) en Elin (2010).

Caroline Bramer

Caroline Bramer – Verlinden (1964) is Senior Research Consultant bij Search&Change. Na haar studie aan de Pedagogische Academie is zij gaan werken in de executive search als Research Consultant bij verschillende bureaus. Caroline is enthousiast, creatief, nieuwsgierig en resultaatgericht. Vanwege haar jarenlange ervaring in het vak weet zij in diverse disciplines de juiste kandidaten te vinden voor verschillende opdrachten. Caroline woont in Hilversum, is getrouwd en moeder van Daan en Sophie.

Everieke Joosten-van Gasteren

Everieke Joosten-van Gasteren (1972) studeerde diergeneeskunde in Gent (B) en Utrecht en is haar loopbaan begonnen als dierenarts. Vervolgens heeft ze haar lesbevoegdheid gehaald en is ze het onderwijs ingestapt. De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in persoonlijke ontwikkeling, waarbij vooral de aandacht op het vinden van de juiste balans tussen intuïtie en cognitie. Sinds de oprichting van Search&Change ondersteunt Everieke het bureau op diverse vlakken, waaronder de financiën. Daarnaast is Everieke moeder van Alexander (2002) en de tweelingen Marchje en Pepijn (2005) en Matthias en Willemijn (2009). Haar vrije tijd besteedt ze graag met haar echtgenoot Geert-Jan en hun kinderen, ze neemt af en toe plaats achter de piano en ze is regelmatig te vinden tussen de paarden.